Nos auteurs

Nos vérificateurs

Notre méthodologie

U vindt in alle artikelen en onderzoeken die op onze site zijn gepubliceerd betrouwbare informatie, afkomstig van een deskundige bron, meermaals geverifieerd, onafhankelijk en zeer regelmatig bijgewerkt. Dat is onze belofte bij HelloSafe, precies die waarmee we onze gebruikers zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Hoe doen we dit?

We rekruteren alleen schrijvers die ervaren zijn in financiële onderwerpen, experts in hun vakgebied, of het nu gaat om verzekeringen, financiën, krediet, bankproducten, investeringen of cryptocurrencies. Hun achtergrond, hun ervaring en hun ervaring stellen hen allemaal in staat om te schrijven over onderwerpen die zo serieus en complex zijn als die waarmee we te maken hebben en zo onze lezers zo goed mogelijk te adviseren.

Al onze schrijvers moeten ook een trainingscyclus van enkele weken doorlopen zodra ze bij ons team komen, zodat ze volledig zijn opgeleid in onze schrijfnormen. Zo garanderen we zowel een deskundige meerwaarde als een onfeilbare betrouwbaarheid van de informatie die op onze sites wordt ingezet.

Deze expertise wordt aangevuld met een systematische dubbele controle van de gepresenteerde informatie, geïmplementeerd in alle HelloSafe-redactiekamers en rechtstreeks geïnspireerd door de "fact-checking"-benaderingen die worden toegepast in de belangrijkste media over de hele wereld. Deze systematische dubbele controle heeft tot doel ervoor te zorgen dat alle gepresenteerde gegevens juist en up-to-date zijn op het moment van publicatie, een essentiële garantie voor het creëren van vertrouwen bij ons publiek.

En savoir plus