Meer dan 200 bedrijven vertrouwen ons

We rekenen in ons netwerk van vertrouwde partners tot de grootste verzekeringsgroepen, makelaars of financiële instellingen in België.

PARTNER WORDEN

Neem contact op met het verkoopteam

Wil je zichtbaar worden op ons platform? Neem contact op met ons toegewijde verkoopteam.

WAAROM BESTAAN WIJ?

HelloSafe DNA

Wat is het probleem dat we willen oplossen?

Verzekerings-, krediet- en financieringsproducten worden als zeer complex beschouwd om te begrijpen. De abonnees van deze producten weten vaak niet precies wat ze kopen, op welke garanties ze recht hebben en welke ze niet zullen krijgen. De beschikbare producten zijn talrijk, maar de transparantie is laag. Welke prijs, welke garanties, hoe te kiezen? Dit is waar we binnenkomen.

Onze missie

Het samenbrengen van de beste technologie en het beste internationale talent om de ervaring van het vergelijken van financiële producten (verzekeringen, kredieten, investeringen) in de wereld te revolutioneren door het toegankelijk (eindelijk!), uiterst eenvoudig en anoniem te maken. Maak onze tools, vergelijkers en gratis handleidingen beschikbaar voor alle internetgebruikers om radicale transparantie te brengen in een complexe wereld en hen in staat te stellen weloverwogen en geïnformeerde keuzes te maken voor hun geld.

Onze ambitie

Enir het nummer 1 platform voor het vergelijken van financiële producten in België. Je bent dit jaar 2 miljoen Belgen geweest om verbinding te maken met ons platform en we danken je hartelijk want dankzij jou zijn we op de goede weg 😉