Doe mee aan het HelloSafe-avontuur

We hebben altijd getalenteerde, veelzijdige en enthousiaste mensen nodig die samen met ons een revolutie teweeg willen brengen in de vergelijkingservaring! U bent op zoek naar een ambitieus project uitgevoerd in een welwillende en internationale sfeer… aarzel niet langer en sluit u bij ons aan!

hellosafe team scaled e1654778599834

Onze teams

Degenen die ons succesvol maken

Marketing

Of het nu gaat om het schrijven van content, SEO-strategie, persrelaties of netlinking, zij zijn degenen die ons publiek steeds weer laten groeien. Word lid van het marketingteam om onze site naar een andere dimensie te brengen!

Producttechnologie

Zonder een sterk technisch team zijn er geen levensvatbare platforms. En zonder een productteam geen UX op onze vergelijkers. Zoals u zult hebben begrepen, vormt het producttechnologieteam de kern van het succes van ons bedrijf. Geïnteresseerd in het dagelijks beheren van cruciale technische problemen voor HelloSafe? Solliciteer bij ons!

Sales

Onze Sales zijn onderweg: aan de telefoon, via LinkedIn of video creëren ze constant dit kostbare netwerk van partners wiens aanbiedingen we presenteren via onze vergelijkers. Als het verhogen van de omzet van onze platforms een uitdaging is die je motiveert, laat dan je CV achter!

Customer Success

Zij zijn er om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Ons Customer Success-team is de garantie dat de klant koning is en dat de ervaring van elke gebruiker op onze sites positief is. Dus als je van contact houdt en als de klantrelatie je drijfveer is, laat het ons dan weten!

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Contacteer het HelloSafe team

Een vraag, een suggestie? Wat het onderwerp van uw bericht ook is, het HelloSafe team is er om u te helpen!