Beste uitvaartverzekering in België in 2023

Onze gebruikers vertrouwen ons :
Onze gebruikers vertrouwen ons : 4.5/5

comparatorTitles.phoneText

Call
comparatorTitles.logo comparatorTitles.price comparatorTitles.featureList comparatorTitles.yesList comparatorTitles.link
item.logoSubtitle
item.name
#[[loopIndex + 1]]
[[item.selectionText]]
item.price item.price | stars
 • line.title line.subtitle line.rating | stars
item.badge
 • line.title
 • line.title
item.clickCount mensen hebben deze aanbieding vandaag bekeken
item.phoneText
item.clickOutButtonText
item.clickOutSubtitle
[[item.selectionText]]

Toon meer

comparatorTitles.name

Begrafenissen vormen een aanzienlijk budget voor de familie van de overledene. Het is een financiële zorg die de pijn van het verlies vergroot. In België kunnen de begrafeniskosten hoog oplopen. Het omvat de kosten voor de behandeling van het lichaam, de keuze van de kist, het overbrengen van het lichaam naar de begraafplaats, de begrafenis en de ceremonie die volgt. De gemiddelde kosten worden geschat op 3 000 tot 5 000 €.

Om je nabestaanden te ontlasten van de problemen die gepaard gaan met het betalen en organiseren van de begrafenis, is het een goed idee om een uitvaartverzekering af te sluiten. Wat is een uitvaartverzekering? Hoe wordt dit type contract gedefinieerd en hoe werkt het? Ontdek in dit artikel alles wat je moet weten over uitvaartverzekeringen in België.

Wat is een uitvaartverzekering?

Uitvaartverzekeringen, die deel uitmaakt van de grote familie van levensverzekeringen, is een soort verzekering die speciaal is ontworpen om de kosten te dekken die gepaard gaan met de begrafenis en begrafenis van een verzekerde persoon op het moment van overlijden. Het garandeert dat de kosten in verband met de begrafenis, zoals de kist, de ceremonie, de crematie, de begrafenis, het vervoer van het lichaam, de administratieve kosten, enz. worden gedekt.

Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen:

 • Uitvaartverzekering in de vorm van een uitkering bij overlijden: in dit geval betaalt de verzekeraar de rekening van de begrafenisondernemer. Het eventuele restant wordt uitgekeerd aan de begunstigden die in de polis worden genoemd.
 • Uitvaartverzekering in de vorm van een dienstencontract: met deze optie kunt u de uitvaartondernemer, het verloop van de ceremonie en alle details met betrekking tot de begrafenis of crematie kiezen zodra u de polis afsluit. Dit is een handige manier om de mentale last voor uw nabestaanden te verlichten als u overlijdt.

Sommige uitvaartverzekeringen bieden aanvullende diensten. Deze kunnen bestaan uit psychologische ondersteuning voor de familie, repatriëring van het lichaam of hulp bij de administratieve formaliteiten in verband met het overlijden. We hebben de extra opties die beschikbaar zijn in onze uitvaartverzekering vergelijking hierboven opgesomd.

Wat kost een uitvaartverzekering?

Hier volgen enkele voorbeelden van de uitvaartverzekeringspremies die DELA, de meest gerenommeerde uitvaartverzekeraar in België, in rekening brengt:

Gedekt kapitaalLeeftijd van de verzekerdeBetaling van premiePremie
10 000 €
32 jaarMaandelijks - betaling tot 38 jaar116,36 €
10 000 €
52 jaarMaandelijks - betaling tot 78 jaar152,60 €
5 000 €
32 jaarMaandelijks - betaling tot 38 jaar58,72 €
Prijs van een uitvaartverzekering bij DELA

Hoe wordt de premie van uw uitvaartverzekering berekend?

In België wordt de prijs van een uitvaartverzekering berekend op basis van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de verzekerde, het vereiste dekkingsbedrag, de looptijd van de polis en andere criteria die specifiek zijn voor de verzekeraar. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste factoren die de kosten van een begrafenisverzekering in België beïnvloeden:

 • Leeftijd van de verzekerde persoon: De kosten van een uitvaartverzekering nemen over het algemeen toe met de leeftijd van de verzekerde persoon. Hoe ouder de persoon, hoe hoger het risico op overlijden, wat zich vertaalt in hogere premies. Hoe jonger de verzekeringnemer, hoe lager de premie.
 • Bedrag van de dekking: U kunt het bedrag kiezen dat u wilt verzekeren om de begrafeniskosten te dekken. Hoe hoger het bedrag, hoe hoger de verzekeringspremie.
 • Looptijd van de polis: De looptijd van de uitvaartverzekering kan variëren. Hoe langer de looptijd, hoe meer de premies kunnen worden gespreid over een langere periode, wat de maandelijkse kosten kan verlagen.
 • Opties en kenmerken van de polis: Sommige uitvaartverzekeringen bieden extra opties, zoals repatriëring van het lichaam, begrafenisregelingen, etc. Deze opties kunnen de kosten van de polis verhogen.
 • Gezondheid en medische voorgeschiedenis: Uw huidige gezondheidstoestand en medische voorgeschiedenis kunnen ook de kosten van een uitvaartverzekering beïnvloeden. Verzekeraars kunnen om een medisch onderzoek vragen of vragen stellen over uw gezondheidstoestand.
 • Type polis: Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekeringen in België, waaronder polissen met een vaste premie en polissen met een variabele premie. Polissen met variabele premie kunnen premies hebben die in de loop van de tijd stijgen.

Het is raadzaam om offertes van verschillende verzekeraars te vergelijken om de beste dekking en waar voor uw geld te vinden voor uw uitvaartverzekering in België. Het is ook belangrijk om de polisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen om te begrijpen wat gedekt is en welke uitsluitingen er zijn.

Wat zijn de verschillende manieren om uw uitvaartverzekering premie te betalen?

De uitvaartverzekeringspremie is het bedrag dat u aan uw verzekeringsmaatschappij moet betalen om de dekking van uw uitvaartverzekering van kracht te houden. Deze premie kan op verschillende manieren betaald worden, bijvoorbeeld als eenmalige premie, in termijnen of als een levenslange premie. Hier ziet u hoe deze verschillende betalingsopties werken:

KenmerkenEenmalige premieTermijnbetalingenPremie voor het leven
Eerste betaling
Eenmalig, in één keerRegelmatig, op specifieke intervallenRegelmatig, op specifieke intervallen
Betalingsperiode
In één keerTijdens de looptijd van het contractTot aan het overlijden
Vaste premies
Enkele premie, geen variatiesOver het algemeen vaste premies voor de gehele looptijd van het contractPremies kunnen variëren afhankelijk van leeftijd en de hoogte van de dekking
Budgetbeheer
Vereist een groot bedrag in één keerMaakt het mogelijk om de kosten over een langere periode te spreidenRegelmatige betalingen gedurende het leven
Geschikt voor
Mensen die een bedrag beschikbaar hebben voor een eenmalige betalingMensen die de voorkeur geven aan een stabiel, regelmatig budgetMensen die levenslange dekking willen met regelmatige betalingen
Dekking na betaling
Dekking van de uitvaartverzekering voor de overeengekomen duur van het contractDoorlopende dekking zolang premies worden betaaldDekking voor het leven, zolang de premies worden betaald
Voordelen en speciale overwegingen
Vermijdt terugkerende betalingen, voordelig op lange termijnGemakkelijk budgetbeheer, hogere langetermijnkosten door administratiekostenGarandeert dekking tot overlijden, mogelijk hogere premies afhankelijk van leeftijd
Uitvaartverzekering premies

De keuze van de betalingsmethode hangt af van uw financiële situatie en uw voorkeuren. Elke optie heeft voor- en nadelen. Zo kan een eenmalige premie op de lange termijn voordeliger zijn, omdat u dan geen rente op afbetalingen hoeft te betalen. Het vereist echter wel een grote som geld in één keer. Omslagpremies bieden budgettaire flexibiliteit, maar kunnen op de lange termijn duurder zijn vanwege administratiekosten. Levenslange premies zijn bedoeld om een gegarandeerde dekking te bieden tot aan het overlijden, maar gaan gepaard met doorlopende betalingen.

Goed om te weten

Het is belangrijk om de betalingsvoorwaarden van uw uitvaartverzekering te begrijpen en de verzekering te kiezen die het beste bij uw behoeften en financiële situatie past. Voordat u een uitvaartverzekering afsluit, is het raadzaam om offertes van verschillende verzekeraars te vergelijken om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Waarom uitvaartverzekering vergelijken?

Er zijn verschillende belangrijke redenen om een vergelijkingstool voor uitvaartverzekeringen te gebruiken:

 • Beter begrip van de opties: Met een uitvaartverzekering vergelijkingstool kunt u de verschillende aanbiedingen op de markt bekijken en de kenmerken, voordelen en nadelen van elk product begrijpen. Dit helpt u om een weloverwogen beslissing te nemen door de uitvaartverzekering te kiezen die het beste bij uw behoeften past.
 • Geld besparen: Door verschillende polissen te vergelijken, kunt u de polis vinden die het voordeligst is. U kunt de aanbiedingen identificeren met de meest concurrerende premies, de voordelen die het beste bij uw behoeften passen en de laagste totale kosten.
 • Gepersonaliseerde dekking: Een vergelijkingstool stelt u in staat om een uitvaartverzekering met gepersonaliseerde dekkingsopties te kiezen. U kunt het verzekerde kapitaal bepalen, de soorten begrafenis die u wilt, de begunstigden en andere kenmerken die specifiek zijn voor uw situatie.
 • Bespaar tijd: uitvaartverzekeringen vergelijken vereenvoudigt het onderzoeksproces. In plaats van individueel contact op te nemen met verschillende verzekeraars, kunt u relevante informatie op één plaats verkrijgen, waardoor u tijd bespaart.
 • Transparantie: een goede vergelijkingstool voor uitvaartverzekering zal duidelijke en objectieve productinformatie geven. Hierdoor kunt u met vertrouwen een beslissing nemen, omdat u weet wat u koopt.
 • Evaluatie van opmerkingen en meningen: Wanneer u een vergelijkingstool gebruikt, kunt u vaak de opmerkingen en meningen raadplegen van andere mensen die een dergelijke verzekering hebben afgesloten. Dit kan u inzicht geven in de klantervaring met een specifieke verzekeraar.
 • Voldoen aan individuele behoeften: Iedereen heeft unieke behoeften als het gaat om uitvaartverzekeringen. Een vergelijking helpt u om de polis te vinden die het beste bij uw specifieke behoeften past, of het nu gaat om kosten, dekking of bijbehorende diensten.
 • Dekking wijzigen of bijwerken: Als u al een uitvaartverzekering hebt, kan een vergelijkingstool u helpen om te beoordelen of uw huidige polis nog steeds aan uw behoeften voldoet en of het zin heeft om deze te wijzigen of een nieuwe af te sluiten.

Uiteindelijk kunt u met een uitvaartverzekering vergelijkingstool zoals hierboven beschreven een weloverwogen beslissing nemen op basis van uw persoonlijke behoeften, budget en voorkeuren. Het geeft u de mogelijkheid om de beste optie te vinden om uw familie financieel te beschermen en uw begrafenis volgens uw wensen te plannen.

Wanneer moet u een uitvaartverzekering afsluiten?

Het ideale moment om een uitvaartverzekering af te sluiten hangt af van uw persoonlijke situatie en behoeften. Hier zijn enkele dingen die u kunt overwegen wanneer u beslist wanneer u een uitvaartverzekering moet afsluiten:

 • Anticiperen: Het is over het algemeen aan te raden om een uitvaartverzekering af te sluiten wanneer u nog in goede gezondheid verkeert en geen ernstige gezondheidsproblemen hebt. Hoe langer u wacht, hoe meer uw verzekeringspremies kunnen stijgen vanwege uw leeftijd of eventuele medische problemen.
 • Financiële verantwoordelijkheid: Als u familieleden hebt, zoals kinderen of echtgenoten, die moeite kunnen hebben om de begrafeniskosten te dekken in het geval van uw overlijden, is het een goed idee om een uitvaartverzekering af te sluiten om deze financiële last te verlichten.
 • Vooruit plannen: Als u er zeker van wilt zijn dat uw uitvaartwensen worden gerespecteerd, kan een uitvaartverzekering helpen bij het financieren en organiseren van uw uitvaart in overeenstemming met uw wensen.
 • Voorbereiden op de kosten: Begrafenissen kunnen duur zijn en een uitvaartverzekering kan fondsen verschaffen om deze kosten te dekken, zodat uw familie niet onmiddellijk op zoek hoeft naar financiële middelen.
 • Leeftijd: De kosten van een uitvaartverzekering nemen over het algemeen toe met de leeftijd. Een uitvaartverzekering afsluiten op oudere leeftijd kan hogere premies betekenen. Daarom is het een goed idee om de verzekering vroeg af te sluiten, zodat u van lagere premies kunt profiteren.
 • Planning op lange termijn: Als u uw financiën op lange termijn bekijkt en ervoor wilt zorgen dat uw begrafenis in de toekomst goed geregeld is, is het verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten.
 • Toekomstplanning: Een uitvaartverzekering kan deel uitmaken van uw algemene toekomstplanning, naast andere verzekeringen zoals een levensverzekering.

Het is belangrijk om aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken, de voorwaarden van de polis te begrijpen en een uitvaartverzekering te kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet. Neem contact op met een verzekeringsadviseur voor informatie over de beschikbare opties en om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Uiteindelijk hangt het af van uw financiële situatie, uw leeftijd en uw persoonlijke prioriteiten bij het plannen van uw begrafenis.

Goed om te weten

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering moet u rekening houden met de leeftijd waarop u in aanmerking komt. Elke polis specificeert een minimum- en maximumleeftijd voor toetreding. In de meeste gevallen kunt u vóór uw meerderjarigheid profiteren van de dekking van uw ouders. Vanaf 18 jaar kunt u over het algemeen uw eigen uitvaartverzekering afsluiten. Hoe jonger u besluit om dit type dekking af te sluiten, hoe lager de premie. Het belangrijkste om in gedachten te houden is echter de maximumleeftijd voor het afsluiten van een uitvaartverzekering. De meeste maatschappijen stellen deze vast op een leeftijd tussen 69 en 75 jaar.

Wat is de beste uitvaartverzekering in België?

In de bovenstaande vergelijking hebben we de beste uitvaartverzekeringen in België opgesomd. Er zijn er echter nog veel meer, die we hieronder hebben samengevat:

 • Dela uitvaartverzekering
 • Uitvaartverzekering kbc
 • Monuta uitvaartverzekering
 • Uitvaartverzekering belfius
 • Ardanta uitvaartverzekering
 • Uitvaartverzekering argenta
 • Yarden uitvaartverzekering
 • Uitvaartverzekering ing
 • Ethias uitvaartverzekering

Het is essentieel om offertes aan te vragen en simulaties uit te voeren voordat u uw contract kiest. Het is een goed idee om bestaande aanbiedingen op de markt te vergelijken.

Wat dekt de uitvaartverzekering?

De omvang van de dekking van een uitvaartverzekering kan per polis verschillen, afhankelijk van de verzekeraar en de specifieke opties die u kiest. Hier is een tabel die de elementen illustreert die over het algemeen gedekt worden door het kapitaal van een uitvaartverzekeringspolis:

Soort dekkingOmschrijving
Begrafeniskosten
Dekt de begrafeniskosten, inclusief voorbereiding van het lichaam, kist, ceremonie, crematie of begrafenis, enz.
Repatriëringsdienst
Dekt, indien nodig, de kosten van repatriëring van het lichaam van de plaats van overlijden naar de plaats van begrafenis of crematie.
Grafmonument
Kan fondsen bevatten voor de aankoop van een monument of grafsteen.
Administratiekosten
Dekt de administratieve kosten voor het afhandelen van de formaliteiten na het overlijden.
Transportkosten
Kan de transportkosten voor familie en vrienden naar de ceremonieplaats dekken.
Ceremonie kosten
Omvat kosten voor de ceremonie, inclusief bloemen, muzikanten, kerkdienst, enz.
Belasting en successierechten
Zorgt voor successierechten en -heffingen.
Donaties aan liefdadigheidsinstellingen
Met sommige polissen kunt u na uw overlijden donaties doen aan goede doelen.
Hulp voor familieleden
Kan ondersteuning voor familieleden inhouden om hen te helpen om te gaan met formaliteiten en administratieve procedures na het overlijden.
Psychologische ondersteuning
Over het algemeen optioneel
Indexering
Sommige polissen bieden kapitaalindexatie om gelijke tred te houden met de inflatie en toekomstige begrafeniskosten.
Dekkingen uitvaartverzekeringen

Het is belangrijk om te weten dat de exacte dekking kan variëren, afhankelijk van de uitvaartverzekering die u kiest. Het is essentieel dat u de voorwaarden van uw polis zorgvuldig doorleest om te begrijpen wat wel en niet gedekt is. Bovendien kunnen er betalingslimieten, wachtperiodes en andere bepalingen zijn die specifiek zijn voor elke polis en waarmee rekening moet worden gehouden.

Voordat u een uitvaartverzekering afsluit, is het raadzaam om een verzekeringsadviseur of financiële professional te raadplegen om u te helpen de dekking te kiezen die het beste bij uw behoeften en budget past.

Kan ik mijn uitvaartverzekering afkopen?

Er zijn verschillende soorten afkoopsommen voor uitvaartverzekeringen. Elk uitvaartverzekeringscontract moet een afkoopclausule bevatten, ook wel bekend als een vrijgaveclausule. Hierin wordt uitgelegd hoe je toegang krijgt tot deze vorm van afkoop en hoe de afkoopwaarde van de polis wordt berekend. Dit is een tabel met de afkoopwaarde van de polis na elk premiejaar gedurende de eerste 8 jaar.

Gedeeltelijke afkoop van een uitvaart polis betekent dat je een deel van de in de polis geïnvesteerde bedragen wilt terugkrijgen. Dit resulteert in een vermindering van het gegarandeerde kapitaal gelijk aan de afkoopwaarde.

Het is ook mogelijk om je uitvaartverzekering op te zeggen. Dit staat bekend als volledige afkoop van de uitvaartverzekering. Dit betekent dat alle dekking stopt. Dit verzoek moet schriftelijk worden ingediend bij de betreffende maatschappij. Het contract kan op elk moment worden beëindigd op verzoek van de verzekeringnemer. Het opzeggen van een uitvaartverzekering is gratis tot 30 dagen na de inschrijvingsdatum. Na deze periode moet een afkoopvergoeding worden betaald. Deze dekt alle kosten die gepaard gaan met het annuleren van het contract. Dit bedrag wordt afgetrokken van de afkoopwaarde van het contract. In dit geval hangt de berekening van de afkoopwaarde van de uitvaartverzekering af van verschillende factoren:

 • De leeftijd van de verzekeringnemer
 • Het bedrag van de reeds betaalde premies
 • De door de verzekeringnemer gekozen wijze van premiebetaling: eenmalige betaling, gespreide betaling over een bepaalde periode of levenslange premie
 • De afkoopvergoeding die overeenkomt met alle afkoopkosten
 • Eventuele boetes die door bepaalde verzekeringsmaatschappijen kunnen worden toegepast als de polis volledig wordt afgekocht voordat de polis gedurende een bepaalde periode is aangehouden

Wat is het verschil tussen een overlijdensverzekering en een uitvaartverzekering?

Een overlijdensverzekering en een uitvaartverzekering beschermen beide families tegen de financiële gevolgen van het verlies van een dierbare. In beide gevallen wordt bij overlijden een vast bedrag uitgekeerd. Een uitvaartverzekering is echter meer gespecialiseerd dan een overlijdensrisicoverzekering. De twee polissen vullen elkaar daarom aan.

Een overlijdensrisicoverzekering voorziet in de uitkering van een vooraf bepaald vast bedrag. De verzekeringnemer betaalt bijdragen in verhouding tot het bedrag dat door de polis wordt gegarandeerd. Hij duidt de persoon van zijn keuze aan als begunstigde. Het familielid dat het kapitaal bij overlijden ontvangt, kan het naar eigen goeddunken gebruiken. Ze kunnen het ontvangen bedrag al dan niet gebruiken voor de begrafenis van de overledene.

Een uitvaartverzekering voorziet in de betaling van een forfaitair bedrag voor de begrafenis. Dit ontlast familieleden van de hoge kosten van begrafenissen in België. De verzekeringnemer kan ook kiezen voor een uitkeringscontract. In dit geval kunnen ze er zeker van zijn dat hun laatste wensen worden gerespecteerd. Deze omvatten de keuze van de begrafenisondernemer, de uitvoering van de ceremonie en beslissingen over alle praktische details van de begrafenis of crematie. Dit type dienstverlening stelt abonnees gerust dat hun wensen zullen worden uitgevoerd. Het is ook een manier om de nabestaanden te ontlasten. Nabestaanden hebben vaak baat bij extra ondersteuning na het overlijden. Deze ondersteuning kan bijvoorbeeld bestaan uit administratieve of psychologische hulp.

Bestaat er een islamitische uitvaartverzekering?

Ja, er bestaan uitvaartverzekeringen die speciaal ontworpen zijn voor mensen met een moslimgeloof. Deze verzekeringen voldoen aan de Sharia, de islamitische wetgeving, en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen die de principes van de islam willen respecteren bij het plannen van hun begrafenis. Islamitische uitvaartverzekeringen houden rekening met islamitische financiële en ethische normen.

De kenmerken van islamitische uitvaartverzekeringen kunnen variëren, maar hier zijn een paar elementen waarmee over het algemeen rekening wordt gehouden:

 • Sharia-conform: Islamitische uitvaartverzekeringen zijn ontworpen om Sharia-conform te zijn. Dit betekent dat ze elementen vermijden die in strijd zijn met de islamitische wetgeving, zoals rente (Riba) en investeringen in gebieden die door de islam verboden zijn, zoals alcohol of gokken.
 • Begrafenisplanning: Deze uitvaartverzekeringen kunnen specifieke diensten omvatten voor het plannen van de begrafenis in overeenstemming met de islamitische tradities, inclusief het begrafenisritueel.
 • Liefdadigheidsoptie: Sommige islamitische uitvaartverzekeringen bieden de mogelijkheid om liefdadigheidsdonaties te doen na het overlijden van de verzekerde, in overeenstemming met de zakat, de verplichte aalmoezen in de islam.
 • Hulp voor nabestaanden: Ze kunnen ook hulp bieden aan nabestaanden om hen te helpen met de begrafenis- en administratieve formaliteiten na het overlijden.

Het is belangrijk om te weten dat het aanbod van islamitische uitvaartverzekeringen kan variëren, afhankelijk van de regio en de verzekeraar. Als u geïnteresseerd bent in dit type verzekering, is het raadzaam om op zoek te gaan naar verzekeringsmaatschappijen die Sharia-conforme producten aanbieden en om onze verzekeringsadviseur te raadplegen om de beschikbare aanbiedingen in detail te begrijpen. U moet ervoor zorgen dat de verzekering die u kiest uw religieuze overtuigingen en waarden respecteert.

Is een uitvaartverzekering fiscaal aftrekbaar?

Een uitvaartverzekering valt onder de tak 21 overlijdensverzekeringen, die voor het hele leven worden afgesloten. Als zodanig worden de betaalde premies belast tegen 2%. De belastingvoordelen zijn uitsluitend van toepassing op premies voor pensioensparen of langetermijnsparen. In dit geval geven de betalingen voor de overlijdensrisicoverzekering recht op een jaarlijkse belastingvermindering van 30%. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet aan twee voorwaarden worden voldaan:

 1. De polishouder moet jonger zijn dan 65 op het moment dat hij de polis afsluit
 2. De begunstigde van de polis moet de echtgeno(o)t(e) of een familielid tot in de tweede graad zijn

Uitkeringen waarvoor de premies fiscaal voordelig zijn, zijn onderhevig aan belasting.

Bij het kiezen van een uitvaartverzekering heb je toegang tot verschillende contracttypes en een breed assortiment aan aanvullende diensten. Je kunt het verzekerde bedrag bepalen, de diensten die op je begrafenis moeten worden geleverd en de aanvullende dekking die je je dierbaren wilt bieden om hen te steunen in deze moeilijke tijd. Je kunt zoveel mogelijk elementen plannen om je familie te helpen en aan je wensen te voldoen op het moment van je overlijden.

logo

Bereken de premie van uw uitvaartverzekering met DELA!

Vond je dit artikel leuk?
author-profile-picture/
Alexandre Desoutter
hellosafe-logo
hellosafe-logo

Alexandre Desoutter werkt sinds juni 2020 als hoofdredacteur en hoofd persrelaties bij HelloSafe. Hij studeerde af in Sciences Po Grenoble en werkte verschillende jaren als journalist voor de Franse media, en werkt nog steeds samen als medewerker naar verschillende publicaties.

In die zin leidt zijn rol ertoe dat hij sturend en ondersteunend werk verricht met alle HelloSafe-redacteuren en -medewerkers, zodat de door het bedrijf gedefinieerde redactionele lijn volledig wordt gerespecteerd en geweigerd door de teksten die dagelijks op onze platforms.

Als zodanig is Alexandre verantwoordelijk voor het implementeren en handhaven van de strengste journalistieke normen binnen de redactie van HelloSafe, om zo de meest accurate, actuele informatie op onze platformen en deskundig mogelijk te garanderen. . Alexandre heeft met name sinds twee jaar de implementatie van een systeem van systematische dubbele controle van alle artikelen die binnen het HelloSafe-ecosysteem worden gepubliceerd, in staat om de hoogste kwaliteit van de informatie te garanderen.

Stel een vraag, Een expert zal antwoord geven
Uw naam is verplicht
De inhoud van de reactie is vereist.