[Crypto] De Top 15 van de crypto-influencers en waar ze de Bitcoin zien tussen nu en eind 2022

[[loopIndex + 1]]
[[loopIndex + 4]]

192.800$

... is de gemiddelde waarde die de 15 grootste crypto-influencers de Bitcoin toewijzen aan het eind van het jaar 2022. De voorspellingen variëren van 40.000$ voor Ivan on Tech tot 400.000$ voor Changpeng Zhao, de oprichter van Binance.

  • +359%: gemiddeld schatten onze15 influencers Bitcoin op 192.800$ tegen het eind van 2022 vergeleken met een huidige koers van ongeveer 42.000$, wat tegen die tijd volgens hen een stijging van 359% zou betekenen.
  • $6 miljoens ? Dit is Michael Saylor’s voorspelling voor de lange termijn koers van Bitcoin. Chamath Palihapitiya voorspelt een koers van $200K binnen de 5 jaar. Vitalik Buterin is de enige die niet gelooft in een sterke opmars van Bitcoin.

Waar zien zij de koers van de Bitcoin aan het eind van 2022?

nl crypto 2

De 3 incidenten die zijn koers drastisch kunnen doen variëren

tweet icon

Eén enkele boze tweet van Elon Musk

Herinner u 20 décember 2020. « Bitcoin is bijna net zo verrot als fiatvaluta’s » twitterde een boze Elon Musk die avond. Het onmiddellijk gevolg : de Bitcoin koers keldert met 20%. Zal de grillige Tesla CEO het weer doen? Zijn 75 miljoen volgers hangen in ieder geval aan zijn lippen!

war icon

Een oorlog met Rusland = een bitcoin veilige haven?

Nu financiële sancties van de EU en van de VS het traditionele financiële systeem naar verwachting zullen treffen, kan de Bitcoin een rol spelen als veilige haven? Sinds het begin van het Russische offensief zien we dat hij dezelfde klappen krijgt als de aandelenmarkt. We zullen dit dus in de gaten moeten houden...

ecology icon

De ecologische aanval van de regeringen op de mijnbouw

De Bitcoin mijnbouw is zeer schadelijk voor de planeet omdat de energie die ervoor nodig is, bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de overheid binnen een paar jaar strenge maatregelen neemt tegen de mijnbouw, wat de groei van de Bitcoin zou belemmeren.


Werkwijze

Naast zijn deskundige redactioneel beleid over verzekeringen en financiële producten, biedt HelloSafe bredere onderwerpen met betrekking tot de globale consumptie in België en in de wereld, met als doel bepaalde complexe onderwerpen voor de consument te ontcijferen en originele en nieuwe informatie beschikbaar te stellen.

Deze studie is mede tot stand gekomen door de redactieteams van HelloSafe en van Cleerly. De ranglijst is samengesteld op basis van een reeks criteria, waaronder het aantal volgers en de betrokkenheid die deze persoonlijkheden op sociale netwerken teweegbrengen. De in deze studie verstrekte gegevens zijn geldig op de dag van publicatie, aangezien ze vatbaar zijn voor snelle verandering.

Over Cleerly

Cleerly is een vermogensbeheeradviseur die het beste van online brokers (lage tarieven) en het beste van investment banking (deskundig advies) combineert. Cleerly is ook een persoonlijke financiële site die meer dan 100.000 mensen per maand helpt de juiste beslissingen te nemen voor hun spaargeld, pensioen en investeringen.

Over HelloSafe

HelloSafe is een toonaangevend platform in België voor het vergelijken van financiële producten (verzekeringen, kredieten, beleggingen).Met behulp van unieke en krachtige eigen technologie biedt HelloSafe gebruikers in het hele land tientallen gratis, anonieme en onmiddellijke vergelijkers en calculators, evenals deskundige en actuele inhoud. Ons platform stelt iedereen in staat de beste beslissingen voor zijn geld te nemen en het juiste aanbod tegen de juiste prijs te vinden.

hellosafe logo icon whitebg 2

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met het HelloSafe team

Vragen of suggesties? Wat het onderwerp van uw bericht ook is, het HelloSafe team is er om u te helpen!

astridd copie

Astrid Roussel

Hoofdcommunicatie en persrelaties

Volg ons

Volg ons op sociale netwerken

MEDIA KIT

Gebruik deze elementen

sparkle e1656423371529

Bekijk onze bronnen

LEER MEER

Logo

Alle HelloSafe assets

LEER MEER

hellosafe pencil 1 e1656423433234

Blog

LEER MEER