[Crypto] De Top 15 van de crypto-influencers en waar ze de Bitcoin zien tussen nu en eind 2022

[[loopIndex + 1]]
[[loopIndex + 4]]

192 800 $

...  is de gemiddelde waarde die de 15 grootste crypto-influencers de Bitcoin toewijzen aan het eind van het jaar 2022. De voorspellingen variëren van 40 000 $ voor Ivan on Tech tot 400 000 $ voor Changpeng Zhao, de oprichter van Binance.

be nl hellosafe previsions bitcoin fin 2022

+ 359%

Gemiddeld schatten onze15 influencers Bitcoin op 192 800$ tegen het eind van 2022 vergeleken met een huidige koers van ongeveer 42 000$, wat tegen die tijd volgens hen een stijging van 359% zou betekenen.

$6 miljoen ?

Dit is Michael Saylor’s voorspelling voor de lange termijn koers van Bitcoin. Chamath Palihapitiya voorspelt een koers van $200K binnen de  5 jaar. Vitalik Buterin is de enige die niet gelooft in een sterke opmars van Bitcoin.

De 3 incidenten die zijn koers drastisch kunnen doen variëren

tweet

Eén enkele boze tweet van Elon Musk

Herinner u 20 décember 2020. « Bitcoin is bijna net zo verrot als fiatvaluta’s » twitterde een boze Elon Musk die avond. Het onmiddellijk gevolg : de Bitcoin koers keldert met 20%. Zal de grillige Tesla CEO het weer doen? Zijn 75 miljoen volgers hangen in ieder geval aan zijn lippen !

tank

Een oorlog met Rusland = een bitcoin veilige haven?

Nu financiële sancties van de EU en van de VS het traditionele financiële systeem naar verwachting zullen treffen, kan de Bitcoin een rol spelen als veilige haven? Sinds het begin van het Russische offensief zien we dat hij dezelfde klappen krijgt als de aandelenmarkt. We zullen dit dus in de gaten moeten houden...

environmentalism

De ecologische aanval van de regeringen op de mijnbouw

De Bitcoin mijnbouw is zeer schadelijk voor de planeet omdat de energie die ervoor nodig is, bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de overheid binnen een paar jaar strenge maatregelen neemt tegen de mijnbouw, wat de groei van de Bitcoin zou belemmeren.

Methodologie

Deze studie is mede tot stand gekomen door de redactieteams van HelloSafe en van Cleerly. De ranglijst is samengesteld op basis van een reeks criteria, waaronder het aantal volgers en de betrokkenheid die deze persoonlijkheden op sociale netwerken teweegbrengen. De in deze studie verstrekte gegevens zijn geldig op de dag van publicatie, aangezien ze vatbaar zijn voor snelle verandering.

Over HelloSafe België

HelloSafe België is een verzekeringsmakelaar met als doel een revolutie op de markt te ontketenen door het Belgische publiek toegang te geven tot de best mogelijke aanbiedingen in een mum van tijd. De groep HelloSafe wordt gefinancierd door Blue, een risico kapitaalbedrijf in verzekeringstechnologieën. Blue ondersteunt reeds Coover en, stel mij gerust,, twee Franse leiders op het gebied van verzekeringsvergelijking. In feite helpen deze twee platformen elk jaar meer dan 10 miljoen Fransen bij het kiezen van een verzekering. Het unieke vergelijkingsplatform ontwikkeld door HelloSafe geeft toegang tot honderden verzekeringsoffertes zonder dat de bezoeker een telefoonnummer of e-mail hoeft achter te laten. Dit instrument is het resultaat van vier jaar hard werk en wordt nu ingevoerd in het VK, Canada, Spanje, Mexico en Marokko.

Om toegang te krijgen tot alle nieuws en publicaties van Hellosafe.be, klik hier.

Over Cleerly

Cleerly is een vermogensbeheeradviseur die het beste van online brokers (lage tarieven) en het beste van investment banking (deskundig advies) combineert. Cleerly is ook een persoonlijke financiële site die meer dan 100.000 mensen per maand helpt de juiste beslissingen te nemen voor hun spaargeld, pensioen en investeringen.

Voor al uw aanvragen, gelieve volgende persoon te contacteren:

img 5664 2 1

Astrid Roussel
Verantwoordelijke Persrelaties en Communicatie voor HelloSafe België