HelloSafe vereenvoudigt visumprocedures met de lancering van een innovatieve online tool voor Belgische reizigers

hellovisa be nl 1 2
hellovisa be nl 2

Brussel, 3 september 2024 - HelloSafe, de toonaangevende vergelijkingsdienst voor reisverzekeringen in België, kondigt vandaag de lancering aan van de Visa Tool, een unieke dienst die het zoeken naar informatie en het aanvragen van een visum voor Belgische reizigers moet vereenvoudigen. Deze exclusieve nieuwe tool betekent een belangrijke stap voorwaarts in het helpen van reizigers om met een gerust hart de administratieve formaliteiten te doorlopen die komen kijken bij het aanvragen van een visum in het buitenland.

Enkele maanden na de lancering van een revolutionaire tool in Frankrijk waarmee je je creditcardverzekering kunt ontrafelen, zet HelloSafe zijn expansie voort met zijn visumtool in België, waarmee het zijn positie als pionier van online reisdiensten in het land bevestigt. Deze visumtool belichaamt HelloSafe's streven om eenvoudige en effectieve oplossingen aan te bieden die voldoen aan de groeiende behoeften van reizigers.

Met de HelloSafe tool voor het aanvragen van een visum kunnen reizigers in een oogwenk controleren of er een visum nodig is voor hun bestemming, uit een lijst van 190 beschikbare landen. Als een visum vereist is, leidt de tool hen in slechts een paar klikken naar een vertrouwde partner om alle formaliteiten online af te handelen, waardoor het proces snel en stressvrij verloopt. Of je nu voor toerisme, familie of zaken reist, de visumtool van HelloSafe is de ideale metgezel om met een gerust hart een reis naar het buitenland te plannen.

Ontdek HelloSafe's visumhulpmiddel

Ontdek

Met een database die in realtime wordt bijgewerkt dankzij een kunstmatige intelligentiemodule die zijn informatie rechtstreeks van de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken haalt, garandeert de HelloSafe Visa Tool gebruikers betrouwbare en actuele informatie. Met een intuïtieve interface en een naadloos gebruikerstraject biedt de HelloSafe Visa Tool een eersteklas ervaring, in lijn met HelloSafe's standaarden van uitmuntendheid.

“De lancering van de visumtool van HelloSafe is een strategische stap in onze ambitie om de benchmark te worden voor reisdiensten in Frankrijk”, zegt Pauline Laurore, medeoprichter van HelloSafe. “We zijn verheugd dat we onze gebruikers een tool kunnen bieden die het verkrijgen van een visum radicaal vereenvoudigt, perfect in lijn met onze missie om persoonlijke financiën te vereenvoudigen. Dit project versterkt onze positie als belangrijke speler op de markt en toont ons vermogen om voortdurend te innoveren om aan de verwachtingen van onze gebruikers te voldoen.”

Na België is HelloSafe van plan om de tool dit jaar uit te rollen in verschillende nieuwe landen, waaronder Frankrijk, Canada en de Verenigde Staten.

Over HelloSafe

HelloSafe is een toonaangevend platform in België voor het vergelijken van financiële producten (verzekeringen, kredieten, beleggingen).Met behulp van unieke en krachtige eigen technologie biedt HelloSafe gebruikers in het hele land tientallen gratis, anonieme en onmiddellijke vergelijkers en calculators, evenals deskundige en actuele inhoud. Ons platform stelt iedereen in staat de beste beslissingen voor zijn geld te nemen en het juiste aanbod tegen de juiste prijs te vinden.

hellosafe logo icon whitebg 2

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met het HelloSafe team

Vragen of suggesties? Wat het onderwerp van uw bericht ook is, het HelloSafe team is er om u te helpen!

alexandre desoutter

Alexandre Desoutter

Directeur Public Relations

Volg ons

Volg ons op sociale netwerken

MEDIA KIT

Gebruik deze elementen

sparkle e1656423371529

Bekijk onze bronnen

LEER MEER

Logo

Alle HelloSafe assets

LEER MEER

hellosafe pencil 1 e1656423433234

Blog

LEER MEER